Karriere

Vi har stor sakspågang innen rettsområdene familie-, arve- og skifterett, og søker derfor etter en fullmektig/advokat med erfaring og interesse for disse rettsområdene. Vi har også stor pågang innen strafferett og helserett. Kandidater som også kan ta oppdrag innen disse rettsområder vil derfor bli foretrukket.

Hva kan vi tilby?

Fram advokatfirma eier flere populære nettsider som potensielle kunder daglig kontakter oss via. Våre advokater har derfor til en hver tid meget god tilgang på advokatoppdrag. Vi er også opptatt av at våre ansatte skal ha fleksibilitet i arbeidsdagen. Blant annet har vi svært gode tekniske løsninger for hjemmekontor, som kan benyttes ved behov. Fram er også opptatt av det sosiale. Det skal være gøy å være på jobb.

Våre økonomiske betingelser er konkurransedyktig. Vi har en lønnsmodell hvor det er full proporsjonalitet mellom inntjening og lønn.

Hva er vi på utkikk etter?

Vi ser etter kandidater som er faglig dyktige innen familie-, arve- og skifterett, som er selvstendige, som motiveres av muligheten for høy inntjening og som er flink til å selge seg inn overfor potensielle klienter.

Det er aktuelt å ansette både advokater og fullmektiger. I sistnevnte tilfelle stiller vi krav om aminimum ett års relevant erfaring fra arbeidslivet, etter avsluttede studier.

Det er i første omgang tilstrekkelig å sende en e-post hvor man forteller litt om seg selv. Send oss en e-post på post@framadvokat.no

 

 

Kenneth Strømme GundersenKarriere