Om oss

Fram Advokatfirma har særlig kompetanse på arbeidsrett, eiendomsrett, forbrukerrett og familierett. Vi er et moderne advokatfirma med fokus på lett tilgjengelighet og raske tilbakemeldinger til personer som tar kontakt. Gjennom Regus Norge disponerer vi kontorlokaler på CJ Hambros plass, i Cort Adelers gate, på Aker Brygge, på Skøyen og i Nydalen. Her kan du lese mer om de ulike kontorene. Du bestemmer hvor det passer best å møte oss.

Hovedkontoret vårt ligger i andreetasjen på Kreativgården i Drøbak. Her er du alltid velkommen innom uten at du må avtale med oss på forhånd. Første henvendelse er alltid helt uforpliktende og koster ingenting. I en slik samtale er vi kun opptatt av om vi kan tilby riktig advokathjelp, muligheter for å nå frem med en eventuell sak og om du kan få dekket kostnader til advokat ved fri rettshjelp eller gjennom en av dine forsikringer.

Advokathjelp er alltid et ømfintlig tema, og vi behandler alle henvendelser med alvor og seriøsitet. Første møte med oss skal være positivt for deg. Vær derfor forberedt på en hyggelig samtale selv om temaet som diskuteres kan være alvorlig nok.

Vår hovedmålsetning er at du skal vinne FRAM med din sak.

 

 

 

Kenneth Strømme GundersenOm oss